Bruins Makelaardij
Bruins Advies

Woning verkopen

Bij het verkopen van uw huis komt veel kijken. Zo dient de vraagprijs worden vastgesteld, moet er geadverteerd worden en zullen er onderhandelingen plaats vinden. Wanneer u uw huis wilt verkopen, is het dan ook raadzaam een verkoopmakelaar in de arm te nemen. Bruins Makelaardij helpt u graag met de verkoop van uw woning.

Samen uw woning verkopen

Wanneer u samen met ons wilt beginnen aan de verkoop van uw huis gaan we er stevig tegenaan. We werken keihard aan het behalen van het succes. Daarbij is samenwerken, samen contact onderhouden en elkaar op de hoogte houden erg belangrijk. Tijdens een gesprek praten we over de werkwijze en over de presentatie. Alle woningen worden op dezelfde wijze aangeboden met behulp van een professionele woningfotografie, zodat de eerste indruk perfect is. Het is belangrijk uw huis zo goed mogelijk te presenteren en daar gaan we dan ook voor. Bel of mail gerust voor een goed gesprek, zodat u uw wensen kunt aangeven.

*Eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunnen we kennismaken en is er ruimte om uw vragen te beantwoorden, zodat we een goede basis hebben om samen te werken.