Bruins Makelaardij
Bruins Advies

Over ons

Wij helpen u graag uw woonwensen te realiseren. Of het nu gaat om de aankoop van een appartement of een riante woonboerderij, wij helpen u van begin tot eind. Zo kunt u met een goed gevoel uw huis verkopen of uw droomhuis kopen.

Joris van Velsen
Joris van Velsen
Makelaar
Rianne de Jonge
Harrald Brakel
Makelaar

De aankoop of verkoop van een huis is niet iets dat u elke dag doet

Voor onze makelaars is dit dagelijks werk. Wij begrijpen als geen ander dat u hier deskundig advies en hulp bij kunt gebruiken. Daarom geven wij eerlijk, transparant, volledig advies en schakelen wij de juiste partijen voor u in. Vooraf worden de benodigde kosten volledig in kaart gebracht.

Bij het kopen of verkopen van een huis komt veel kijken

Wie goed luistert, zich inleeft en de juiste vragen stelt, kan sneller en beter helpen. Scherp onderhandelen en zorgen uit handen nemen. Op een integere manier en met een frisse blik helpen we u uw huis te verkopen of uw droomhuis te kopen. Of allebei. Voor u doen we net dat stapje meer.

Over “Bruins Makelaardij”

Joris van Velsen is het gezicht van Bruins Makelaardij. Sinds 2008 is Joris werkzaam als makelaar in Hoogeveen en met meer dan 10 jaar ervaring kent hij de woningmarkt in Hoogeveen en omgeving als geen ander. Samen met onze makelaar gaat u aan de slag. U kunt bij ons terecht voor de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis. Maar ook voor (tijdelijke) huur of verhuur, kunt u op ons rekenen. Wij helpen u graag verder.