Bruins Makelaardij
Bruins Advies

Huis verkopen in Hoogeveen

U wilt uw huis verkopen. Wat komt er allemaal bij kijken en hoe pakt u dit aan? Veel vragen komen boven en u weet niet waar u moet beginnen. Uw woning verkopen in Hoogeveen laat u dan ook graag over aan een ervaren verkoopmakelaar die de regio kent. Bruins Makelaardij heeft vele jaren ervaring met het verkopen van huizen in en rondom Hoogeveen en gaat graag samen met u aan de slag.

Uw huis verkopen in Hoogeveen met de makelaar

Woning verkopen in Hoogeveen met behulp van Bruins Makelaardij

Bij de verkoop van uw woning komt veel kijken. U dient een vraagprijs te bepalen, de woning promoten via verschillende kanalen en bezichtigingen begeleiden. Daarnaast is er nog allerlei papierwerk te verwerken. Uiteraard wilt u de beste prijs voor uw huis in Hoogeveen en wilt u niet teveel stress rondom de verkoop ervaren. Met een makelaar die de woningmarkt als geen ander kent, weet met welke zaken u rekening dient te houden en u steeds betrokken houdt bij de verkoop, kan uw huis snel verkocht worden.

De voordelen van Bruins Makelaardij

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Zeer goede kennis van de woningmarkt in Hoogeveen
 • Uitstekende service en begeleiding
 • Samen de verkoopstrategie bepalen
 • Als verkoopmakelaar behartigen wij uw belangen

Uw huis verkopen in een paar stappen

Uw huis verkopen in Hoogeveen verloopt in slechts enkele stappen. Tijdens een eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en kansen voor u op de woningmarkt in Hoogeveen. Dit moment van kennismaken is er tijd en ruimte om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunnen wij u dan onze werkwijze uitleggen. Op deze manier leggen we een goede basis voor de samenwerking en kunt u rustig bepalen of we samen met de verkoop van uw woning in Hoogeveen aan de slag gaan.

Met de makelaar uw huis in Hoogeveen verkopen in een paar stappen

De vraagprijs bepalen

Een goede prijs voor uw woning is uiteraard van groot belang. Met een gratis waardebepaling krijgt u een ruwe schatting van de marktwaarde van uw huis. Deze schatting kan als leidraad dienen voor het bepalen van de vraagprijs. U wilt niet te hoog inzetten, maar zeker ook niet te laag. Om de exacte vraagprijs te bepalen, komt uw verkoopmakelaar bij u langs en kijkt hij naast de grootte van uw woning en woonoppervlakte, ook naar de staat van de woning, de ligging en de marktprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving bij u in Hoogeveen. Met al deze punten wordt een vraagprijs voor de verkoop van uw woning in Hoogeveen samen met u bepaald.

Hoe gaan we uw huis verkopen in Hoogeveen

De vraagprijs is bepaald. De volgende stap is het plan van aanpak. Samen gaan we bespreken hoe we de verkoop van uw huis in Hoogeveen het beste aan kunnen pakken. Uiteraard is een goede marketing van groot belang. Afhankelijk van uw budget, kan er met uw woning geadverteerd worden binnen verschillende kanalen. Wij plaatsen uw woning op onze Social Media kanalen, maar ook op onze website en op Funda wordt de woning aangeboden. Om uw woning er zo goed mogelijk uit te laten zien, komt er een professionele woningfotograaf langs. Deze weet uw woning zo te fotograferen, dat de woning er het beste uit komt.

Potentiële kopers melden zich voor uw huis

Wanneer de woning aangeboden wordt via de verschillende verkoopkanalen, is het wachten op potentiële kopers. Duurt het even voordat geïnteresseerden zich melden? Dan kunt u deze tijd gebruiken om uw woning zo goed mogelijk verkoop klaar te maken. Met kleine reparaties, tuinwerkzaamheden of opgevulde boorgaten, wordt de kans op het verkopen van uw woning in Hoogeveen vergroot. Hebben potentiële kopers zich gemeld bij uw verkoopmakelaar, dan worden er in overleg met u bezichtigingen gepland. U hoeft niet aanwezig te zijn bij deze bezichtigingen. Uw makelaar in Hoogeveen leidt de potentiële kopers rond en beantwoordt hun vragen. Wanneer ze geïnteresseerd zijn, kunnen ze een tweede bezichtiging plannen en het wachten is dan op een openingsbod. Voor de onderhandelingen kunt u vertrouwen op uw makelaar. Met zijn ervaring, wordt uw woning verkopen in Hoogeveen een stuk eenvoudiger. Hij zal zijn uiterste best doen het maximale eruit te krijgen en zal elke stap met u overleggen.

Uw woning in Hoogeveen bijna verkocht

U heeft een bod met de juiste voorwaarden voor u gekregen en deze geaccepteerd? Dan is uw woning in Hoogeveen bijna verkocht! De volgende stap is het onderteken van de koopovereenkomst. Uiteraard staat ook in deze fase van de verkoop uw makelaar aan uw zijde. Zijn er bepaalde zaken niet duidelijk of heeft u vragen over de koopakte, dan helpt uw makelaar u hier graag bij. Na ondertekening van beide partijen, kunt u naar de notaris om alles wettelijk vast te leggen.

5 Tips om je woning te verkopen

Woning verkopen? Met deze tips heeft u gegarandeerd succes:

 • Tip 1: Opruimen en ruimte creëren
  Het aan te raden je huis op te ruimen. Door overbodige grote spullen elders op te slaan, oogt de ruimte groter en daar houden kijkers van. De potentiële koper wil niet door rommel heen hoeven kijken. De eerste indruk is belangrijk.
 • Tip 2: Knap uw woning op
  Kleine opknapklusjes kunnen het verschil maken. Een likje verf over de muur is een kleine moeite. Vergeet ook niet loszittende schroeven vast te draaien en kleine boorgaten op te vullen. Zorg ook dat de tuin er netjes bij ligt.
 • Tip 3: Zorg voor een schoon huis
  De eerste indruk blijft belangrijk. Door ramen te lappen, stofnesten weg te jagen en de vloer te dweilen, oogt uw huis schoon en fris.
 • Tip 4: Neutraliseer de woning
  Kindertekeningen aan de muur, volle wasmanden en kleding over de stoelen zijn niet aan te raden bij een bezichtiging. De aandacht van de kijker wordt hiernaar getrokken. Zorg dus voor een neutrale woning.
 • Tip 5: Vermijd vieze geurtjes
  Kijkers houden niet van vieze geurtjes. Zorg er dan ook voor dat vieze geurtjes verdwenen zijn. Even goed doorluchten dus.

Woning verkocht en dan?

Samen met uw verkoopmakelaar heeft u uw woning in Hoogeveen verkocht. Dat is uiteraard geweldig nieuws. U gaat verhuizen, maar waar naartoe? Misschien heeft u al een andere woning gekocht, maar het is ook mogelijk dat u nog op zoek bent naar een nieuw huis. Wilt u een huis kopen in Hoogeveen of omgeving? Dan helpen wij u hier uiteraard graag bij. Samen gaan we op zoek naar een mooie woning die voldoet aan al uw woonwensen. Een woning kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Recent toegevoegd in ons woningaanbod

Bekijk het volledige aanbod